Parenting Children Course van Alpha Nederland

Samen aan de slag met thema’s over opvoeding

Elke ouder kampt met uitdagingen in de opvoeding. De Parenting Children Course van Alpha Nederland biedt ouders een plek om samen te praten en te denken over hun rol als opvoeder. ‘Een mooie kans om in een ontspannen sfeer te kijken naar je eigen manier van opvoeden!’ zei een eerdere deelnemer. De Parenting Children Course wordt vanaf 23 januari in de Immanuelkerk georganiseerd.

De Parenting Children Course wordt sinds 2015 op verschillende plaatsen in het land gegeven. Het doel van deze cursus is om ouders praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling van hun rol als opvoeder. In vijf interactieve bijeenkomsten komen thema’s als ‘grenzen stellen’, ‘liefde uiten’, ‘functie van het gezin’ en ‘groei naar zelfstandigheid’ aan de orde.

Interesse? Kom op dinsdagavond 23 januari naar de Parenting Children Course in de Immanuelkerk (Estafette 1, Krimpen aan den IJssel). De kosten voor het cursusmateriaal zijn 7,50 per deelnemer. De avond begint om 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.parentingcourse.nl of neem contact op met Sjoerd Heij, bel 06-41451499 of mail sd.heij@ngk.nl