25 september 2020

Open Kerk.

Open Kerk

Een aantal maanden geleden zijn verschillende kerken in Krimpen gestart met een Open Kerk moment op een door de weekse dag. Mensen van binnen en buiten de kerk, kunnen langs komen voor een kop koffie/ thee en een praatje of juist om even tot rust te komen in de stilte van een kerkzaal.  In de ene kerk komen meest eigen gemeenteleden, in de andere kerk bezoekers uit de buurt. Beide doelgroepen zijn van harte welkom. Omdat in de huidige tijd mensen elkaar minder vaak zien en spreken blijkt dit in een behoefte te voorzien. Om de Open Kerkmomenten goed te verdelen over de week, is het tijdstip  voor de Immanuelkerk verzet naar de donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur.

Voel u vrij om alleen langs te komen of neem een vriend of kennis mee. En ontdek dat even een informeel contactmoment, je dag anders maakt en je meer verbinding voelt met de mensen om je heen.

Natuurlijk kan dit niet zonder gastvrouwen/heren, dus meldt u aan om mee te draaien in het rooster. Uiteraard houden we ons aan de RIVM maatregelen en wordt u bij gezondheidsklachten vriendelijk verzocht niet te komen.

De andere Open Kerkmomenten zijn:

De Bron(Mariakapel): elke werkdag van 10-11 uur

ArkRank: dinsdag van 10-12 uur en van 19-20 uur

Sionskerk: woensdagmorgen 10-12 uur

Rehobothkerk: vrijdagavond 19-21 uur

De Wingerd: woensdagmiddag 13.30-15.30 uur

Voor meer info en aanmelden: hilda.pleysier@gmail.com/0630517772

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op 25 september 2020.