3 december 2019

Kerstwandeling vrijdagavond 20 december.

Kerstwandeling 2019

Op vrijdag 20 december organiseert de Raad van Kerken in Krimpen aan den IJssel een sfeervolle kerstwandeling.

Deze bijzondere kerstwandeling voor jong en oud zal voeren langs verschillende plaatsen in Krimpen aan den IJssel, waar door middel van zang, muziek en toneel het kerstverhaal zal worden  verteld.

De wandeling begint om 18.30 uur bij de Tuyter, Nachtegaalstraat 8. De wandelaars kunnen zich daar vanaf ongeveer 18.00 uur verzamelen, en eventueel voor € 2.00 een lampion te kopen. Kinderen die meelopen kunnen natuurlijk ook zelf een lampion meebrengen of een kerstlampje.

Dit prachtige kerstgebeuren wordt muzikaal begeleid en zal duren tot ongeveer 20.30uur.

Vrijwilligers/verkeersregelaars zullen meehelpen om één en ander goed en ordelijk te laten verlopen.

Bij slecht weer is er een alternatieve avond in kerkgebouw de Ark, Aalberslaan 41.

Aan de organisatie werken de volgende kerken mee: E.G.K.; G.I.M.; NGPMB; de Ark; de Rank; de IJsseldijkkerk; de Wingerd; de Bron en de Emanuelkerk.

Voor meer informatie (ook over het alternatief bij slecht weer vanaf 18-12-19) bij de secretaris van de Raad van Kerken: hildapleysier@gmail.com of tel: 06-30517772

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op 3 december 2019.