Elke zondag komen we als gemeente bij elkaar. In de diensten zingen we samen tot eer van God, bidden we tot Hem en luisteren we naar de goede boodschap die God heeft voor ons leven. In de diensten willen we leren om Jezus Christus nog meer centraal te stellen in ons leven. Omdat God gastvrij is, willen wij dat ook zijn. We nodigen jou dan ook van harte uit om de kerkdiensten met ons mee te beleven.

november

09.00   Ds. J.B. de Rijke
11.00   Ds. J.B. de Rijke
(In beide diensten viering Heilig Avondmaal. Aanmelding voor deelname aan de diensten via opgave@gkv-krimpen.nl is vereist. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Bijbelklas groep 5 + 6 tijdens de dienst van 11.00 uur.
Collecte: MAF; de schaalcollecte is voor noden in eigen gemeente.

19.30   Ds. J.B. de Rijke

(Dankdag. Aanmelding voor deelname aan de dienst is vereist via opgave@gkv-krimpen.nl. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Voor de kinderen is er een dienst om 14.30 uur in De Rank. Aanmelden via www.derankkrimpen.nl
Collecte: Voedselbank

10:00   Ds. J.B. de Rijke

(Belijdenis dienst. Opgave voor deelname aan deze dienst is niet meer mogelijk. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Bijbelklas groep 7
Collecte: Stichting Compassion

10:00   Ds. R. Heida

(Aanmelding voor deelname aan de dienst via opgave@gkv-krimpen.nl is vereist. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Bijbelklas groep 8
Collecte: Arc Mission

10:00 Eeuwigheidszondag   Ds. J.B. de Rijke
19.00 Avondgebed   Ds. J.B. de Rijke
(Aanmelding voor de dienst via opgave@gkv-krimpen.nl is vereist. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: Inloophuis Crimpen-Inn

10:00 1e Advent   Ds. J.B. de Rijke
16.00 Sing-in
(Aanmelding voor deelname aan de diensten via opgave@gkv-krimpen.nl is vereist. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Bijbelklas groep 1 t/m 4
Collecte: Sticjhting FSM (Madagascar)

december

9.30 en 11.30 2e Advent, Viering Heilig Avondmaal   Ds. J.B. de Rijke
19.00 Vesper   Ds. J.B. de Rijke
(Aanmelding voor de diensten via opgave@gkv-krimpen.nl is vereist. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Bijbelklas groep 5 + 6
Collecte: Construcasa (Guatemala)

10:00 3e Advent   Ds. D.T. Vreugdenhil

Bijbelklas groep 7
Collecte: Rankweil

10:00 4e Advent   Ds. J.B. de Rijke
19.00 Vesper   Ds. J.B. de Rijke
Er is geen bijbelklas
Collecte: Diaconie: noden in eigen gemeente.

9.30 Kerstfeest   Ds. J.B. de Rijke
11.30 Kerstfeest   Ds. J.B. de Rijke
Collecte: Gevangenenzorg

10:00   Ds. J.B. de Rijke

Collecte: Innercity

16.30 Oudejaarsavond   Ds. J.B. de Rijke

Collecte: House of Hope Rotterdam

januari

Er zijn geen diensten gevonden.