Elke zondag komen we als gemeente bij elkaar. In de diensten zingen we samen tot eer van God, bidden we tot Hem en luisteren we naar de goede boodschap die God heeft voor ons leven. In de diensten willen we leren om Jezus Christus nog meer centraal te stellen in ons leven. Omdat God gastvrij is, willen wij dat ook zijn. We nodigen jou dan ook van harte uit om de kerkdiensten met ons mee te beleven.

augustus

10:00   Ds. J.B. de Rijke

(De leden van de wijken 7, 8, 9 en 10 zijn welkom; ook gasten van buiten onze gemeente zijn welkom. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: Rankweil

10:00   Ds. J.B. de Rijke

(De leden van de wijken 1, 2, 3 en 4 zijn welkom; ook gasten van buiten onze gemeente zijn welkom. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: Dorcas

10:00   Br. Harro van Milligen

(De leden van de wijken 5, 6, 7 en 8 zijn welkom; ook gasten van buiten de gemeente zijn welkom. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: De Luisterpost/Bralectah

10:00   Ds. C.T. Vleesenbeek

(Er wordt nog bekendgemaakt welke wijken welkom zijn. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: Innercity

10:00   Br. Cees Zomer

Collecte: Red een Kind.

september

10:00   Ds. J.B. de Rijke

(Viering Heilig Avondmaal. )
Collecte: Hulp aan Congo; de schaalcollecte is voor de Diaconie: noden in eigen gemeente.

Collecte: Stichting Chris.

(Bevestiging ambtsdragers.)
Collecte: Gevangenispastoraat.

oktober

Er zijn geen diensten gevonden.