Elke zondag komen we als gemeente bij elkaar. In de diensten zingen we samen tot eer van God, bidden we tot Hem en luisteren we naar de goede boodschap die God heeft voor ons leven. In de diensten willen we leren om Jezus Christus nog meer centraal te stellen in ons leven. Omdat God gastvrij is, willen wij dat ook zijn. We nodigen jou dan ook van harte uit om de kerkdiensten met ons mee te beleven.

juli

10:00   Ds. J.B. de Rijke

(De leden van wijk 5 en 6 zijn welkom + eventuele gasten van 'buiten'. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: Care Foundation

10:00   Ds. B. van Zuijlekom

(De leden van wijk 7 en 8 zijn welkom + eventuele gasten van 'buiten'. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: Stichting Sprank

10:00   Br. Marnix Oosterhoff

(De leden van wijk 9 en 10 zijn welkom + eventuele gasten van 'buiten'. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: Timon Woongroep

10:00   Ds. D.C. Meijer

(De leden van wijk 1 en 2 zijn welkom + eventuele gasten van 'buiten'. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: Diaconie, noden in eigen gemeente.

augustus

10:00   Ds. J.B. de Rijke

(De leden van de wijken 3 en 4 zijn welkom + eventuele gasten van 'buiten'. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: Rankweil

10:00   Ds. J.B. de Rijke

(De leden van de wijken 5 en 6 zijn welkom + eventuele gasten van 'buiten'. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: Dorcas

10:00   Br. Harro van Milligen

(De leden van de wijken 7 en 8 zijn welkom + eventuele gasten van 'buiten'. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: De Luisterpost/Bralectah

10:00   Ds. C. Vleesenbeek

(De leden van de wijken 9 en 10 zijn welkom + eventuele gasten van 'buiten'. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: Innercity

10:00   Br. Cees Zomer

(De leden van de wijken 1 en 2 zijn welkom + eventuele gasten van 'buiten'. We houden ons hierbij aan het protocol wat we voor deze coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: Red een Kind.

september

10:00   Ds. J.B. de Rijke

(Viering Heilig Avondmaal. De leden van de wijken 3 en 4 zijn welkom + eventuele gasten 'van buiten'. We houden ons daarbij aan het protocol wat we voor de coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: Hulp aan Congo; de schaalcollecte is voor de Diaconie: noden in eigen gemeente.

Collecte: Stichting Chris.

10:00   Ds. J.B. de Rijke

(Bevestiging ambtsdragers. De leden van de wijken 7 en 8 zijn welkom + eventuele gasten van 'buiten'; we houden ons aan het protocol wat we voor de coronatijd vastgesteld hebben.)
Collecte: Gevangenispastoraat.