5 oktober 2019

Bijbel Doe Dagen Krimpen

Bijbel Doe Dagen 2019: FEEST!
20 t/m 23 oktober

Voor de 25e keer zijn er dit jaar in de herfstvakantie de Bijbel Doe Dagen. Het thema is dit jaar: FEEST!

De Bijbel Doe Dagen worden gehouden in de Ark en zijn voor alle kinderen van de basisschool. Op zondag is de startdienst, daarin is iedereen welkom. Op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend is er een programma voor de kinderen met veel muziek, zingen, toneel, bijbelverhalen, crea en voor groep 5-8 creatieve of sportieve workshops. Woensdagavond is iedereen welkom bij het slotfeest waarmee we de dagen afsluiten.

Ook ouders en anderen zijn van harte welkom om als medewerker te helpen bij de Bijbel Doe Dagen. Gedurende de drie ochtenden is er crèche voor kinderen onder de 4 jaar.

Kom je naar de Bijbel Doe Dagen? Kinderen en ouders kunnen zich opgeven via www.pknkrimpen.nl. Als je nog meer wilt weten, kun je mailen naar bijbeldoedagenkrimpen@gmail.com.

Laten we er een feest van maken, voor de kinderen én medewerkers!

Bijbel Doe Dagen 2019: FEEST!

20 t/m 23 oktober

De Bijbel Doe Dagen bestaan dit jaar 25 jaar: FEEST! De Bijbel Doe Dagen worden in de herfstvakantie gehouden in de Ark en zijn voor alle kinderen van de basisschool.

Op zondag is er een startdienst. Op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend is er een programma voor de basisschoolkinderen en op woensdagavond sluiten we af met het slotfeest. Kinderen kunnen worden opgegeven via www.pknkrimpen.nl. Ook ouders en anderen kunnen zich daar opgeven om als medewerker te helpen bij de Bijbel Doe Dagen.

Heb je nog vragen? Mail dan naar bijbeldoedagenkrimpen@gmail.com.

Laten we er een feest van maken!


Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op 5 oktober 2019.

Immanuelkerk