23 december 2019

Beth Moore bijbelstudie.

Beth Moore Bijbelstudie

Binnen onze kerkelijke gemeente worden op diverse locaties en op diverse dagen/avonden de Bijbelstudies van Beth Moore gegeven. Deze interkerkelijke Bijbelstudies van Beth Moore zijn bedoeld voor groepen. Ze vormen een unieke combinatie van diepgaande studie voor thuis, bespreken in groepen en onderwijs op dvd. Het maakt niet uit tot welke kerkelijke groepering je behoort en of je pas gelooft of al langer. Iedereen die wil groeien in haar relatie met God is welkom! De Bijbelstudies zijn vooral geschikt voor vrouwen.

Per dag ben je dertig tot vijfenveertig minuten met het huiswerk bezig. Er is voor vijf dagen per week huiswerk. Het is een keuze om dit iedere dag opnieuw te doen, maar het is de investering zeker waard. Soms worden de studies iedere week gehouden, maar ook vaak iedere veertien dagen.

In 2020 start er weer een nieuwe Bijbelstudie van Beth Moore: Ontdekkingsreis, jouw weg naar Gods hart. Beth zelf zegt in een toelichting: Hoe kunnen wij, stervelingen, in gesprek zijn met een onzichtbare God? Wanneer Hij tot ons spreekt door zijn Woord, kunnen we leren te reageren. Zo wordt het lezen van de Bijbel getransformeerd tot iets wat God het liefst wil: dat je zó leest dat er een relatie ontstaat.

Ga je mee op ontdekkingsreis? Dit kan op:

6 x donderdagavond om de week (23 januari 2020 t/m 9 april 2020) 19.00-22.00 uur

6x woensdagmorgen elke week (12 februari 2020 t/m 25 maart 2020) 9.00-12.00 uur Aanmelden kan bij Nelleke Boersema via bm.cursus@gmail.com

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op 23 december 2019.