13 februari 2021

Avondgebeden 40 dagentijd.

Online onderweg naar Pasen

Vanaf 17 februari 2021 leven we toe naar Pasen in de 40-dagentijd. Dat doen we dit jaar online en net als vorig jaar in een samenwerking van plaatselijke kerken in Krimpen aan den IJssel.

Op elke woensdag in de 40-dagentijd wordt er vanuit de IJsseldijkkerk een Avondgebed uitgezonden dat u live kunt volgen of op een later tijdstip kunt meebeleven via: ijsseldijkkerk.nl/diensten overzicht of zoek op: youtube: IJsseldijkkerk kerktv

Deze Avondgebeden worden door leden van verschillende kerken verzorgd, georganiseerd vanuit de Raad van Kerken.

Doet u ook mee, vanuit een rustig plekje in uw eigen vertrouwde omgeving? Het is goed om samen op te trekken op weg naar Pasen: luisterend, biddend, in de stilte en ook zingend. Een moment van rust in de drukte van het dagelijks leven; gericht worden op het lijden en de opstanding van onze Heer. U bent van harte welkom online!

De Avondgebeden worden uitgezonden om 19.30 uur op woensdag 17 en 24 februari en 3, 17, 24 maart via: ijsseldijkkerk.nl/diensten overzicht en youtube: IJsseldijkkerk kerktv

Dit is een samenwerking van de Rooms-Katholieke parochie, IJsseldijkkerk, Ark-Rank, Wingerd, Sionskerk-Rehobothkerk, Immanuelkerk en de Evangelische Gemeente Krimpen.

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op 13 februari 2021.