U bevindt zich hier: Home Nieuws Voor iedereen Het laatste nieuws Helpt u Timon nieuwe pleegouders zoeken?

Helpt u Timon nieuwe pleegouders zoeken?

Timon biedt jeugdhulp en jongvolwassenenzorg, gemotiveerd en geïnspireerd vanuit de christelijke levensovertuiging.

Sinds 2016 is pleegzorg hier ook onderdeel van. We hebben al veel kinderen een stabiele plek kunnen bieden, maar de vraag naar pleegouders blijft groeien.

We zoeken in regio Rotterdam Rijnmond in het brede kerkelijke segment naar nieuwe pleegouders. Dit is belangrijk voor een goede match tussen pleegkind en pleegouders. Er vindt een informatieavond over pleegzorg plaats op:

20 juni | Dirksland Verenigingsgebouw Onder de Wiek, Ring 57, Dirksland

28 juni | Ridderkerk Volle evangeliegemeente De Kern, Stadhouderslaan 29, Ridderkerk

4 september | Dordrecht Locatie is nog niet bekend

27 september | Spijkenisse Locatie is nog niet bekend

Pleegouder worden?
Heb jij ruimte in je hart en huis? Wil jij je thuis delen met een pleegkind? Tijdens een informatieavond krijg je informatie over wat pleegzorg is en kun je vragen stellen aan ervaren pleegouders. Aanmelden of meer informatie: deeljethuis.nl.