U bevindt zich hier: Home Nieuws Voor iedereen Het laatste nieuws Fietsen voor mensen die geraakt zijn door kanker

Fietsen voor mensen die geraakt zijn door kanker

De stichting Als kanker je raakt (onder)steunt mensen die door kanker geraakt zijn bij hun vragen naar zingeving, vragen rondom leven en dood, en (geloofs-)worstelingen. Dit doen wij o.a. door het organiseren van ontmoetingsdagen, e-help en het gratis troostboek “Als kanker je raakt” (aan te vragen via www.alskankerjeraakt.nl).

Wij willen u vragen ons te steunen door mee te doen aan Sport4Hope; een prachtig fietsevenement op zaterdag 16 juni. Dat kan met de racefiets, moutainbike of gewone fiets, ja ook met de E-bike! Een mooi doel en ook een mooie activiteit om met een groepje gemeenteleden te ondernemen.

Het evenement bestaat uit drie te fietsen routes, de IJsselmeerroute (260km), de Randmerenroute (132km) en recreatieve Gooimeerroute (53km) voor gewone fietsen en E-bikes. Start- en finishlocatie is het Topsportcentrum in Almere.

Enthousiast? Ga naar www.sport4hope.nl en meldt u aan. Deel deze pagina ook via Facebook en werf zo deelnemers voor dit evenement! Gaat u niet fietsen, maar wilt u wel steunen? Maak dan via dezelfde website uw gift over.